Verrekijker voor de Zaanstreek

U zoekt een huis, of u wilt uw huis verkopen? Bij Peter Pals Makelaardij o/g (lid NVM) bent u op het juiste adres. Ons motto is: 'de klant staat centraal'.
Omdat u als geen ander weet wát u wilt en hóe u dat wilt.  Maar als het gaat om het wáár en waarom, komen wij in beeld. Wij zijn de verrekijker voor de hele Zaanstreek (en omstreken) : van Oostzaan via Zaandam tot Krommenie en Westzaan. Peter Pals Makelaardij o/g  is makkelijk bereikbaar.
Qua ligging (vlakbij Oostzaan en Amsterdam, nabij het centrum van Zaandam) en qua contact. U kunt uw auto goed kwijt en krijgt dankzij onze representatieve etalage een uitgebreide kijk op ons werk.

Klantvriendelijkheid en betrokkenheid zijn sleutelbegrippen voor ons hechte, enthousiaste team. Samen brengen we structuur in de infrastructuur van de huizenmarkt. Het grootste deel van onze omzet genereren wij door mond-tot-mondreclame. Daar zijn we trots op. Het betekent dat ook onze klanten enthousiast zijn!  Maak daarom kennis met onze dienstverlening en bel of mail voor een vrijblijvend gesprek. Of kies voor een virtuele kennismaking met de markt dankzij onze digitale plattegrondenlocatie/street-view en matterport (poppenhuis)Peter Pals Makelaardij o/g
Bezoekadres: De Weer 79 in Zaandam,
klik hier voor de route naar ons kantoor.

Telefoon: 075-614 0 614

E-mail: info@peterpals.nl

KvK nummer: 66985277

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en op afspraak.
 
 
 

Disclaimer

Privacyverklaring