Uw huis prominent in beeld
De meeste opdrachten genereert Peter Pals Makelaardij o/g uit zijn verkoopbegeleiding.
Waarom? Omdat wij de algehele verkoopbegeleiding van tevoren met u doornemen en voordat de woning "op de markt" zal komen, wij eerst de voorbereidingen treffen om niet alleen het gehele verkooptraject goed te laten verlopen maar ook om de hoogste prijs te kunnen realiseren! Als voorbeelden noemen wij alvast onze uitgebreide fotoreportage (evt. met videopresentatie), zodat uw woning fraai kan worden gepresenteerd in een mooie kleurenbrochure, op www.funda.nl, www.mva.nl, op onze eigen site èn uiteraard in onze etalages (aan De Weer 79 en aan de Westzijde 211 te Zaandam).
Tegelijkertijd zal uw woning worden aangemeld in het geautomatiseerde uitwisselingsbestand tussen alle NVM-kantoren, zodat alle zoekers direct uw woning onder de aandacht zullen krijgen. Daarnaast brengen wij, uiteraard alleen in overleg met de klant, uw woning onder de aandacht door plaatsing in het maandelijkse blad "Hoome" (welke tevens in groot-Amsterdam wordt verspreid) en advertenties in andere dag- en weekbladen.

Het initiatief ligt bij ons tot en met de terugkoppeling aan u. Wij houden voor u bij hoe de belangstelling verloopt, wat het bezoekersaantal is geweest en hoe dat eventueel van invloed is op de verkoopprijs.  Al onze klanten kunnen "on-line" op een beschermd gedeelte van onze website de verkoop-activiteiten volgen van hun woning d.m.v. het inloggen (met wachtwoord) via "Login: mijn woning", zodat u optimaal op de hoogte blijft! Na iedere mutatie op "Login: mijn woning" ontvangt u een e-mail om u te attenderen op de wijziging die er heeft plaatsgevonden.

Wie een nieuw huis gaat betrekken,  heeft zijn blik op de toekomst gericht. Daarom vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken hebt naar de verkoop van uw oude woning. En voor al onze dienstverlening geldt: wij incasseren pas, als u hebt gescoord!

 

Mooie foto's zeggen meer dan lange teksten